• Jouw relatie, onze passie

    Specialistische aanpak, persoonlijke zorg en grote betrokkenheid

    LEES MEER

Relatietherapie op maat op de Utrechtse Heuvelrug

De huidige samenleving, druk, complex en volop snelle ontwikkelingen, vraagt veel van ons en dat heeft ook z’n impact op ons persoonlijk leven en niet op de laatste plaats onze relatie. En juist die relatie blijkt zo belangrijk als het gaat om gelukkig zijn in het leven.

We begeleiden al jaren relaties waarbij problemen zijn ontstaan. Met veel succes! De vaak complexe problematiek vraagt niet alleen om specifieke kennis en ervaring maar juist ook een specialistische aanpak gecombineerd met grote persoonlijke zorg en betrokkenheid.

En daar kun je bij ons in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug op rekenen!

We nodigen je dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de persoonlijke klik met onze relatiespecialisten zelf te ervaren.

Na het eerste, vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen we op basis van een uitgebreide intake met jullie de concrete invulling van het traject afstemmen. We onderscheiden daarbij 3 verschillende vormen van Relatietherapie: Basis, Extra en Intensief.

Wees welkom op ons landgoed ’t Hooghe Water in Leersum. Een prachtige, rustige omgeving waar de privacy gewaarborgd is.

Relatietherapie Utrechtse Heuvelrug

Er is een ruime keuzemogelijkheid uit dagen en tijden voor afspraken, ook in de avond of het weekend. Zodat jullie in alle rust, op het moment dat het jullie uitkomt, samen met ons kunnen werken aan jullie relatie.

Vrijblijvende, persoonlijke kennismaking

Ontmoet onze relatie specialisten tijdens de gratis persoonlijke kennismaking. Dit kan zowel telefonisch als face-to-face. Bel ons voor een afspraak op 0343 – 421085; op dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur.

Relatietherapie Basis

Na afloop van dit Basis traject heb je meer inzicht in eigen en elkaars blinde vlekken en valkuilen. Meer begrip en ruimte voor elkaar. Relatietherapie Basis

Relatietherapie Extra

In het Extra traject leer je beter naar elkaar luisteren en daardoor beter met elkaar communiceren, daarnaast leer je meer en beter liefhebben.

Relatietherapie Intensief

Het intensieve traject is gericht op het ontwikkelen en toepassen van nieuwe relatie vaardigheden en het (opnieuw) openstaan voor de ander, zowel mentaal als fysiek.

Wij bellen jou!

Laat hieronder je gegevens achter en het tijdstip waarop je teruggebeld wilt worden en wij nemen contact met jou op.

Mail ons

Liever mailen? Stuur ons je vraag of opmerking en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.