• Relatietherapie Intensief

    Deze intensieve vorm van therapie is gericht op het ontwikkelen en toepassen van nieuwe relatie vaardigheden.

    LEES MEER

Weer open staan voor elkaar

Wanneer zwaardere factoren een rol spelen in een verstoorde relatie is het Intensieve traject een zinvolle stap naar een betere toekomst. Als je het gevoel hebt samen vastgelopen te zijn of dat je partner je niet meer begrijpt.

Voelt je relatie als een sleur en is er geen communicatie meer mogelijk tussen jullie?

Of spelen verwijten en ruzies of een totaal gebrek aan gevoel voor de ander een belangrijke rol in jullie relatie waardoor het toekomstperspectief er somber uitziet? Dan gaan we hier intensief mee aan de slag!

Therapie

Bij de Intensieve Relatietherapie gaan we nog dieper op de problematiek in en werken we nog harder aan jullie relatie. Dat betekent dat we tijdens dit langer durende traject niet alleen een Relatie Profiel en een Persoonlijk Profiel van jullie opstellen maar dat we bij de verdere verdieping van jullie problematiek ook uitgebreid stil zullen staan bij “ouwe koeien” ofwel belemmeringen in jullie relatie uit het verleden. Die zullen zoveel mogelijk worden aangepakt en opgeruimd.

Als onderdeel van onze Intensieve aanpak bieden we ook sessies in dagdelen of een weekend op ons mooie landgoed aan zodat ook werkelijk in alle rust intensiever gewerkt kan worden aan jullie relatie.

Resultaat

Deze intensieve vorm van therapie is, naast beter naar elkaar luisteren en beter met elkaar communiceren, met name gericht op het ontwikkelen en toepassen van nieuwe relatievaardigheden. Het weer openstaan voor de ander, zowel mentaal als fysiek.

De motivatie voor samen zijn, in het hier en nu, opnieuw ontwikkelen. Verjonging en vernieuwing in de relatie brengen. Samen toekomstgericht kunnen denken en werken.

Vrijblijvende, persoonlijke kennismaking

Ontmoet onze relatie specialisten tijdens de gratis persoonlijke kennismaking. Dit kan zowel telefonisch als face-to-face. Bel ons voor een afspraak op 0343 – 421085; op dinsdag t/m donderdag van 9 tot 17 uur. Gesloten op maandag en vrijdag.

Kosten relatietherapie

De kosten voor de relatietherapie bedragen:

    • € 140,- per consult op weekdagen, ook in avonduren
    • € 195,- per consult in het weekend

Een consult duurt 60 minuten. Kosten per paar.
Betaling per factuur per maand achteraf.

Deze kosten zijn niet te declareren bij je zorgverzekeraar.

Wij bellen jou!

Laat hieronder je gegevens achter en het tijdstip waarop je teruggebeld wilt worden en wij nemen contact met jou op.

Mail ons

Liever mailen? Stuur ons je vraag of opmerking en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.