• Relatietherapie Extra

    Samen verwerken van ervaringen die impact op elkaars leven hebben gehad. Leren uit de machtsstrijd te blijven.

    LEES MEER

Meer en beter liefhebben

Wanneer je al langere tijd met je partner samen bent kan het voorkomen dat er binnen de relatie geen intimiteit of communicatie meer is.

Onopgeloste problemen vanuit het verleden kunnen jullie relatie in de weg staan, maar ook zaken als verliefdheid op een ander of vreemdgaan kunnen een belangrijke rol spelen waardoor jullie relatie verstoord raakt.

Gevoelens die hierbij herkenbaar zijn is het gevoel niet gehoord te worden door je partner, het gevoel dat je je gevoelens niet bespreekbaar kunt maken of dat je je partner niet meer vertrouwt.

Therapie

Tijdens dit traject starten we om zowel een Relatie Profiel als een Persoonlijk Profiel in kaart te brengen. Hiermee worden de kenmerkende eigenschappen en jullie problematiek in kaart gebracht. Om een verdere verdiepingsslag te maken wordt tevens gekeken naar bepalende invloeden uit de opvoeding, eerdere relaties of andere moeilijke gebeurtenissen uit je/jullie leven waardoor problemen, blokkades en valkuilen zijn ontstaan. Ook deze uitkomsten worden meegenomen in de therapie zodat een totaalplaatje ontstaat waarmee we verder aan de slag gaan tijdens de sessies.

Resultaat

Naast weer beter naar elkaar luisteren en daardoor beter met elkaar communiceren levert het Extra traject jullie nog meer op. Hierbij moet je denken aan het samen verwerken van ervaringen die impact op elkaars leven hebben gehad. Leren uit de machtsstrijd te blijven. Maar ook seksuele knelpunten leren bespreken en hanteren en nieuwe energie in de relatie ervaren.

Vrijblijvende, persoonlijke kennismaking

Ontmoet onze relatie specialisten tijdens de gratis persoonlijke kennismaking. Dit kan zowel telefonisch als face-to-face. Bel ons voor een afspraak op 0343 – 421085; op dinsdag t/m donderdag van 9 tot 17 uur. Gesloten op maandag en vrijdag.

Kosten relatietherapie

De kosten voor de relatietherapie bedragen:

    • € 140,- per consult op weekdagen, ook in avonduren
    • € 195,- per consult in het weekend

Een consult duurt 60 minuten. Kosten per paar.
Betaling per factuur per maand achteraf.

Deze kosten zijn niet te declareren bij je zorgverzekeraar.

Wij bellen jou!

Laat hieronder je gegevens achter en het tijdstip waarop je teruggebeld wilt worden en wij nemen contact met jou op.

Mail ons

Liever mailen? Stuur ons je vraag of opmerking en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.