• Relatietherapie Basis

    Na afloop van dit Relatietherapie traject heb je meer inzicht in eigen en elkaars blinde vlekken en valkuilen, kunnen jullie beter naar elkaar luisteren en succesvoller communiceren.

    LEES MEER

Beter luisteren en succesvoller communiceren

Veel stellen die al enkele jaren bij elkaar zijn, lopen tegen problemen in actuele (dagelijkse) zaken aan. Het gaat dan om onderwerpen die verband houden met bijvoorbeeld werk, kinderen of de interactie tussen jullie.

Hierbij komen onderwerpen naar boven als: geen betrokkenheid en intimiteit meer in je relatie voelen, de (seksuele) behoeftes zijn verschillend maar ook zaken als vaak ruzie maken of geen aandacht meer voor elkaar hebben kunnen aan de orde zijn.

Therapie

Tijdens dit kortdurende traject maken we samen met jullie zowel een Relatie Profiel als een Persoonlijk Profiel. Hiermee worden de kenmerkende eigenschappen en jullie problematiek in kaart gebracht. Met deze uitkomsten gaan jullie aan de slag tijdens de sessies.

Resultaat

Na afloop van dit Relatietherapie traject heb je meer inzicht in je eigen en elkaars blinde vlekken en valkuilen. Daarnaast ontwikkelen jullie beiden nieuwe vaardigheden zoals beter luisteren naar elkaar en succesvoller communiceren met elkaar. Het gevolg hiervan is dat je beter in staat bent begrip en ruimte te geven aan elkaar en kunt ‘samenwerken’ in de relatie. Maar ook weer kunt lachen, praten en (meer) liefhebben samen.

Vrijblijvende, persoonlijke kennismaking

Ontmoet onze relatie specialisten tijdens de gratis persoonlijke kennismaking. Dit kan zowel telefonisch als face-to-face. Bel ons voor een afspraak op 0343 – 421085; op dinsdag t/m donderdag van 9 tot 17 uur. Gesloten op maandag en vrijdag.

Kosten relatietherapie

De kosten voor de relatietherapie bedragen:

    • € 140,- per consult op weekdagen, ook in avonduren
    • € 195,- per consult in het weekend

Een consult duurt 60 minuten. Kosten per paar.
Betaling per factuur per maand achteraf.

Deze kosten zijn niet te declareren bij je zorgverzekeraar.

Wij bellen jou!

Laat hieronder je gegevens achter en het tijdstip waarop je teruggebeld wilt worden en wij nemen contact met jou op.

Mail ons

Liever mailen? Stuur ons je vraag of opmerking en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.