• Therapie

    Je kunt bij ons terecht voor depressie, angsten en fobieën, paniekaanvallen, rouw en verlies, trauma’s en burn-out.

Depressie

Je depressie kan leiden tot een voortdurende en neerslachtige stemming. Dit heeft veel invloed op je dagelijkse  functioneren. Onze behandeling kan je helpen de zin in het leven weer terug te vinden.

Angsten en fobieën

Angst kan je lichamelijke of geestelijke klachten geven in het dagelijks leven en dat beperkt je. Wij kunnen je helpen de angst en/of fobische klachten onder de knie te krijgen zodat je weer goed kunt functioneren.

Paniekaanvallen

Je kunt het gevoel krijgen de controle te verliezen en bang worden voor een paniekaanval, dat kan van kwaad tot erger worden. Door onze aanpak leer je de aanvallen te herkennen en te verminderen.

Rouw & verlies

Het overlijden van iemand of het verliezen van iets wat zeer dierbaar of belangrijk is, heeft vaak een grote impact op je leven. Wij kunnen je helpen met het verdriet om te gaan en het een ‘plek’ te geven.

Burn-out

Als je een burn-out hebt, voel je je lichamelijk en geestelijk totaal uitgeput. Wij helpen je graag met een ‘op maat’ gemaakt programma, zodat je weer positief en zonder klachten kunt functioneren.

Trauma

Je hebt iets ingrijpends meegemaakt en merkt dat dit regelmatig nog veel invloed op je heeft. Je merkt dat je hierdoor last hebt van onrust, spanning, nachtmerries of schrik. Wij kunnen dit goed behandelen met o.a. EMDR en/of imaginaire exposure.

Bel ons gerust voor je vragen of een afspraak op 0343 – 421085

Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. Gesloten op maandag en vrijdag.

Kosten therapie

We hebben met de meeste zorgverzekeraars specifieke afspraken gemaakt voor behandelingen die onder de Basis GGZ (BGGZ) en Gespecialiseerde GGZ (SGGZ) vallen. Het eigen risico van € 385,- per jaar van je zorgverzekering dat voor elke Nederlander geldt, is hier ook op van toepassing.

Voor de zakelijke trajecten (executive coaching en burn-out) rekenen we € 140,- per consult (60 min). Deze kosten worden direct bij je zelf of je bedrijf in rekening gebracht.

Voor een niet nagekomen afspraak zijn wij helaas genoodzaakt het standaard behandeltarief bij je in rekening te brengen. Een niet nagekomen afspraak wordt niet door je zorgverzekeraar vergoed.

Wij bellen jou!

Laat hieronder je gegevens achter en het tijdstip waarop je teruggebeld wilt worden en wij nemen contact met jou op.

Mail ons

Liever mailen? Stuur ons je vraag of opmerking en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.