• Doe de relatie APK

    De weg naar een gelukkigere relatie

De relatie APK

Krijg inzichten en handvatten voor een gelukkigere relatie

Herken je dit?

Jullie hebben regelmatig irritatie of ruzie. Je gevoel naar je partner is minder. Jullie luisteren slecht naar elkaar. Je voelt je vaak alleen in de relatie. Je partner is verliefd geworden op een ander. Je vraagt je af of het verstandig is door te gaan met elkaar?

Wat houdt de relatie APK in?

Om in kaart te brengen wat de huidige stand van zaken binnen jullie relatie is, starten we de APK met een inventarisatie. Hiermee brengen we in kaart hoe jullie relatie er nu voor staat, waar de overeenkomsten en waar de verschillen zitten. Vervolgens hebben jullie een gesprek met onze relatiespecialist. Deze zal aan de hand van een interview verdere

persoonlijke eigenschappen van ieder apart en jullie relatie in kaart brengen. Hieruit volgt een samenvatting en een advies op maat, wat jullie er aan kunnen doen om een betere, sterkere en weer gelukkige relatie op te bouwen. En wie wil dat niet?

Wat levert de relatie APK je op?

Inzichten en handvatten die jullie relatie verbeteren en daardoor wordt alles een stuk leuker samen. Concreet betekent dit dat er effectievere communicatie plaatsvindt, het begrip naar elkaar wordt groter en je kunt succesvoller omgaan met elkaars verschillen. Wat we in feite willen doen is jullie samen in beweging zetten op weg naar verandering . Met als gevolg een groter geluksgevoel en een optimistische toekomstvisie.

Meer informatie

Een relatie APK duurt 75 minuten en kost € 99,-. Dit is inclusief een persoonlijk advies op maat en het boek “Pas jij bij mij?”. Dit boek is geschreven door Astrid Hoogeveen, relatiespecialist. Mochten jullie na de APK nog verdere hulp willen in de vorm van relatietherapie, dan zullen de kosten van de APK hierop in mindering worden gebracht.
Meld je nu aan voor de APK op 0343-421085 of mail naar informatie@hoogeveenenpartners.nl