Afspraken & Kosten

Afspraken

Je kunt je bij Hoogeveen & Partners aanmelden op eigen initiatief of na verwijzing van en in samenwerking met je huisarts of bedrijfsarts. Vergoeding door je zorgverzekeraar van individuele therapie die onder de Basis GGZ of Gespecialiseerde GGZ valt, vindt alleen plaats na verwijzing door huisarts of bedrijfsarts.

Download verwijsbrief

Deze verwijsbrief kunt je hier downloaden, uitprinten en meenemen naar je huisarts.

Consultatie vindt alleen op afspraak plaats. Om een afspraak te maken voor een intakegesprek kun je telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan in overleg een afspraak inplannen en streven er naar om het intakegesprek binnen 5 werkdagen te laten plaatsvinden.

Wij zullen je telefonisch vragen naar je Burger Service Nummer en je verzoeken een identiteitsbewijs mee te nemen naar de intake.

Download inschrijfformulier

Op ons inschrijfformulier wordt relevante informatie en voorwaarden voor behandeling tussen jou en ons vastgelegd. Wij verzoeken je deze voorwaarden goed door te lezen en het inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend mee te brengen naar de eerste afspraak. Je kunt het inschrijfformulier hier downloaden.

Annuleringsregeling

Een gemaakte afspraak dient bij verhindering 24 uur voor het begin van de afspraak uitsluitend telefonisch op nummer 0343 421085 te worden afgezegd. Bij geen gehoor kun je op het antwoordapparaat inspreken.

Wij zijn helaas genoodzaakt om het consult in rekening te brengen als je het voor jouw gereserveerde consult niet tijdig hebt afgezegd. Deze niet nagekomen afspraak wordt niet door je ziektekostenverzekeraar vergoed en zal bij je zelf in rekening worden gebracht.